Promotion

Mede mogelijk gemaakt door:

Advertentie

Amerongse Tennis Vereniging ATV

Sportverenigingen » Amerongse Tennis Vereniging ATV

  • Tennis in een groene omgeving
    Tennis in een groene omgeving

De Amerongse Tennis Vereniging (ATV) is in 1928 opgericht en kent een rijke historie. In het begin werd de tennisbaan van Kasteel Amerongen gebruikt, maar toen de tennissport in Amerongen en omgeving steeds populairder werd was deze locatie al snel te klein. De Amerongse Tennis Vereniging ging daarom naar het sportcomplex De Burgwal, waar vier smashcourt tennisbanen met goede verlichting het mogelijk maken om het hele jaar door de tennissport te beoefenen. Na het tennissen kunnen sporters zich opfrissen in de moderne douche- en kleedruimtes en in het gezellige clubhuis of op de grote terrassen genieten van een hapje en een drankje.

De Amerongse Tennis Vereniging heeft diverse commissies die jaarlijks een groot aantal toernooien organiseren voor zowel jeugd- als ook seniorleden. En omdat de Amerongse Tennis Vereniging een traditie op het gebied van gezelligheid graag hoog houdt zijn er ook regelmatig feesten. Voor leden zijn, naast het hele jaar tennissen, de activiteiten ook bijna altijd kosteloos.

Of je nu al jaren tennist of nog nooit een bal geslagen hebt, jong of oud, bij de Amerongse Tennis Vereniging is iedereen welkom!

 

www.amerongsetennisvereniging.nl

  • Link toevoegen aan:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com