Promotion

Mede mogelijk gemaakt door:

Advertentie

DVSA: Door Vriendschap Sterk Amerongen

Sportverenigingen » DVSA: Door Vriendschap Sterk Amerongen

  • DVSA: Door Vriendschap Sterk Amerongen
    DVSA: Door Vriendschap Sterk Amerongen

DVSA is een enthousiaste voetbalvereniging voor jeugd, senioren, zowel voor meisjes als jongens, voor mannen en vrouwen. DVSA heeft 280 leden, waarvan er 180 voetballen. DVSA beschikt over een geweldige accommodatie met een kunstgrasveld,waarop haast altijd gespeeld kan worden, ook ’s avonds, over twee natuurgrasvelden en een trainingveld, ook van natuurgras.

Wij hebben vooral een sterke jeugdafdeling bestaande uit mini’s, 4 F-teams, 4 E-teams, en voor de D, de C, de B-jeugd ook een team. Je kunt komen voetballen vanaf 6 jaar bij DVSA. Meisjes voetballen nog even met de jongens mee, maar wij zijn druk bezig om meisjesteams binnen DVSA te vormen, zodat meisjes onder elkaar ook aan de competitie kunnen gaan meedoen.

Natuurlijk hebben wij naast de herenteams ook al jaren een leuk damesteam.

DVSA is financieel gezond, dankzij de sponsorgelden, de contributie en de vele vrijwilligers die naast het voetballen (wedstrijden en toernooien)van alles en nog wat organiseren.
Het voetbal staat natuurlijk centraal, maar daarnaast hebben wij een ruime en gezellige kantine, waarin allerlei activiteiten plaatsvinden, voor oud en jong.

Op de website van DVSA staat nog meer informatie: www.dvsa.nl

  • Link toevoegen aan:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com