Promotion

Mede mogelijk gemaakt door:

Advertentie

Hockeyclub De Haaskamp

Sportverenigingen » Hockeyclub De Haaskamp

De Haaskamp is opgericht in 1971 en is net als DVSA, ATV en Hemur Enge gevestigd op sportpark de Burgwal. De Haaskamp geniet van de geweldige locatie aan de bosrand met 2 kunstgrasvelden en een clubhuis in de stijl van een tabaksschuur dat 1,5 jaar geleden van binnen helemaal is opgeknapt.


De Haaskamp is een gezellige familie club. Gedurende ons meer dan 40 jarig bestaan hebben vele generaties kinderen en hun ouders plezier beleefd aan het hockeyen bij onze gemoedelijke club.


De Haaskamp biedt veel activiteiten voor alle leeftijden, die worden mogelijk gemaakt door haar enthousiaste leden. Naast de reguliere competitie op het veld en in de zaal organiseert de Haaskamp in de lente zeer goed bezochte jeugdtoernooien.


Ook wordt er ieder jaar er een familie toernooi gespeeld waarbij gezinnen de kans krijgen op ludieke wijze met en tegen elkaar te hockeyen.
Sinds vorig jaar organiseert de Haaskamp ook ieder jaar het paard/veulen toernooi waarbij ouders van jeugdige hockeyers de kans hebben met hun kinderen kennis te maken met de hockey sport.


Daarnaast zijn en er nog andere mogelijkheden om kennis te maken met de Haaskamp. Men kan vrijblijvend mee doen met een aantal trainingen om een gevoel te krijgen bij de sport en de sfeer van onze vereniging. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om trimhockey lid te worden. Iedere woensdagavond komt een grote groep trimmers bij elkaar om met stick en bal hun conditie op peil te houden.

Kom eens kijken op de Haaskamp of meld je via onze website aan voor een proeftraining.
U bent van harte welkom!

Huib Bouma
Voorzitter

  • Link toevoegen aan:
  • digg.com
  • delicious.com
  • facebook.com